spinnspö

Fiskespön med trigger som passa ihop med multirullar. Jerkspön, vertikalspön, gäddspön och laxspön. Alltid med fri frakt hos Huntyard & Berras. Beställ ditt spinnspö av oss online – enkelt & smidigt. EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser. Vår tanke med hela hemsidan är att det ska kännas som att man är inne i våra fysiska butiker. Därför har vi lagt stort fokus på att plocka ut rätt produkter i respektive avdelning på. Köp spinnspö och annan fiskeutrustning online hos Active Outfit. Vi garanterar bra pris, personlig service och snabb leverans. Beställ idag!

Spinnspö - Uppsala

Ett riktigt proffsigt gäddspö som vi menar det är ett av de bättre gäddspöna på marknaden idag och det bästa spöt ur Roots serien. Här får du en superlätt klinga med rejäl kraft så du kan sätta press på riktigt stora fiskar. Spinnspön är den spötyp vi säljer absolut mest av till gäddfisket. Spinnspön är vanligt till tyngre typer av fiske så som havsfiske, tyngre predatorfiske så som gäddfiske och laxfiske men fungerar även bra till lättare typer av fiske så som abborre och gös. Välj ett spö som passar just Ditt fiske Passar fint till riktigt feta jiggar också. Abu Garcia Vendetta Jerk är ett jerkbaitspö i jakten på stora gäddor av hög kvalitet till en bra peng.

Spinnspö - hyllning

Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vid spinnfiske från båt så är spön runt 8 med hyfsat styv aktion är att rekommendera. Fiskehandskar Flytoveraller Flytunderställ Vinterstövlar. Sporting grundades i Örebro men det var först som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Daiwa Glasfiberklinga Trigger handtag Prisvärd! spinnspö