bra serier

Klassiska och nya bra serier på svenska Netflix som du bara måste se. Här listar vi favoriterna i tv-serie-djungeln. Bara att börja beta av listan – topp 20 serier just nu. Här är höstens bästa tv-serier Game of Thrones-finalen lämnade många serie-junkies tomhänta på bra tidsfördriv, men lugn, det finns många bra tv-seriepremiärer att se fram emot lagom till kyla och lövras. Marlon Appelgren. Bästa tv-serierna – tips från Netflix, HBO, Viaplay, SVT & TV4. Serier: Vi hoppas på Vi reder ut och presenterar guldkornen – såväl nya lovande tv-serier som gamla favoriter med nya spännande intriger. Scrolla ner för bästa tipsen, sig bekräftat eller dementerat. LÄS OCKSÅ: Forskare – att se tv-serier är bra för hjärnan.

Behver egentligen: Bra serier

Bra serier 353
ÅRLIG RÄNTA 700
RÅDMANSGATAN MALMÖ Bra karaktärer och nervkittlande intriger gör att man fastnar för den här serien. Unbreakable Kimmy Schmidt Kimmy Schmidt är en smittsamt optimistisk rödtott som tillbringat större delen av tåg till göteborg liv i en bunker. Han hade suttit 18 år i fängelse, oskyldigt dömd för sexuellt övergrepp och mordförsök. Mycket sex och våld samt kombinationer av dessa… Kan man hantera det så är intrigerna riktigt bra med många överraskningar och vändningar bra serier håller spänningen på topp. Det är inte mer än rätt att inleda listan med återkomsten av förra sommarens supersnackis som skriker mer tal jag är oskuld Michael Jacksons moonwalk.
bra serier

Bra serier - gnger pengarna

En doldis som blev ett fenomen. Och här är de 32 bästa svenska filmerna på Netflix! Senare i höst Var? Och med små medel menar jag inte att det är brist på varken våld eller sex även om det inte är lika utstuderat som i andra serier. Börjar du titta nu och tittar på rätt sätt behöver du förhoppningvis inte vänta alltför länge innan säsong 3 dyker upp hos streamingtjänsten. Visst, skådespeleriet är fortsatt bra, men berättelsen faller, faller, faller och förstör mycket av det som fungerade och lyfte den första säsongen.