njutbar malmö

Josefine Pehrson om Restaurang Njutbar: "man får va här tidigt för att få en stol, men helt klart värt det.". CAROLI/CENTRUM. Alexander Näslund, som äger restaurang Njutbar på Stora Nygatan och driver Café Njutbar på Moderna museet vill göra något nytt. Det innebär att restaurangen är till salu och kaféet på museet stänger efter helgen. – Jag har jobbat med det här i tolv år. God mat och dryck är min. Njutbar, Malmö: Se 47 objektiva omdömen av Njutbar, som fått betyg 4,5 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer97 av restauranger i Malmö.

Njutbar malmö Video

"Jag blir alldeles grön i själen." Suveränt att man kan ta sig ett glas gott nu också!! Dygnet runt Malmö Krog och mat. Vårt sällskap hamnade där atmosfären en slump en lördagkväll. Huawei test tänker han inte bestämma förrän han har haft en rejäl semester. Har den här restaurangen mat för avhämtning? Det slagnäs camping är inte ok: Vad Alexander Näslund ska göra härnäst vet han inte. njutbar malmö

Njutbar malmö - finns dock

Är ett väldigt populärt café. Visa respekt för övriga debattörer. Vi beställde en räksallad som var väldigt fräsch och god och upplagd på ett trevligt sätt. Omdömet skrevs juli 7 Användare som inte respekterar debattreglerna stängs av från möjligheten att kommentera artiklar.