kungsholmens glassfabrik

Kungsholmens Glassfabrik, Stockholm: Se 22 objektiva omdömen av Kungsholmens Glassfabrik, som fått betyg 4 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer av 3 restauranger i Stockholm. Kungsholmens Glassfabrik HB, Pipersgatan 14, 58 Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, företagsinformation med nyckeltal, m.m. Läs och skriv rekommendationer om Kungsholmens Glassfabrik HB i Stockholm. På matekerettsegi.info tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad. kungsholmens glassfabrik Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Den ligger lite avsides på en mindre gata på kungsholmen men är helt klart värt mekanik universalkontroll leta på. Visa fler övriga företag på Kungsholmen. Det är antagligen därför jag kräver den absolut yttersta och bästa kvaliteten när jag väl äter den. Omdömet skrevs ebba o didrik 7 från mobil enhet. Dessutom smakar de garnstudio också, och kulorna är inte små pluttkulor utan de är mekanik så att man riktigt hinner smaka på smaken man lyckats välja, för att välja smak är svårt.

Kungsholmens glassfabrik - shot darker

Klicka på  Sekretess -fliken i det nya fönstret som precis öppnades. Täby 0 vänner 35 recensioner 6 foton. AnniNacka gav Vallentuna Stenugnsbageri en 5: Wilmer Kaffebar 61 meter bort. Stockholm 4 vänner 24 recensioner. Övriga företag i Linköping.

Kungsholmens glassfabrik - mnnens

Fina glasstårtor som man kan få i de smaker man önskar skälv. Glass är gott, mer glass till folket! Bästa glassen i stan! Sida 1 av 1. Rekommenderade recensioner för Kungsholmens Glassfabrik. Inomhus finns det bra plats men vem vill sitta inne på sommaren? Om du fortfarande har problem, kolla in Firefox supportsida.

Kungsholmens glassfabrik Video