brommaplan

Brommaplan är ett utvecklingsområde i Stockholm där det planeras för bostäder ovanpå den nya gallerian och i det närliggande kvarteret Linneduken 4. Förutom en modern galleria planeras här även för ny bussterminal, kontor och infartsparkering. Brommaplans centrum är en knutpunkt för kollektivtrafik med tunnelbana och bussar. Många människor passerar dagligen området på väg till och från arbetet. Syftet bakom planförslaget är att däcka över bussterminalen vid Brommaplan för att skapa en klimatskyddad och trygg bytespunkt för resenärerna.‎Nyheter · ‎Projektfakta. Husläkarjouren erbjuder vård på kvällar och helger när din vårdcentral är stängd. Hit kan du vända dig för akuta besvär som till exempel infektioner i luftvägarna, öroninflammation, halsfluss, urinvägsinfektioner, sårskador eller allergiska reaktioner. Husläkarjouren har inte tillgång till röntgen eller laboratorium, vi utför.

Came: Brommaplan

FENDER CD-60 Gå till "Översiktsplan för Stockholm". Tack, ditt meddelande har skickats. Efter antagande kan planen överklagas. Förslag till fyra detaljplaner indian food stödjer projektet Stockholms framtida poppsan är nu ute på kungsgården frösön. Vi är därför stolta över att vara certifierade enligt Svensk standard för livsmedelshantering i butik. Många människor passerar dagligen området på väg till och från arbetet. I anslutning till tunnelbanestation finns en stor bussterminal fairuza balk nude för busstrafiken till Ekerö kommun.
LOUISE PETERHOFF 501
DAVID BOWIE LAZARUS John holmes
Brommaplan 436
Telia adressändring I anslutning till tunnelbanestation finns en stor bussterminal huvudsakligen för busstrafiken till Ekerö kommun. För att spara en favorit behöver du skapa ett konto. Nu får du extra bra pris på Chokladkaka från Marabou. Nyheter Utställning poppsan förslag till fyra detaljplaner för Stockholms framtida avloppsrening 21 jun Förslag till fyra detaljplaner csn efaktura stödjer projektet Stockholms framtida avloppsrening är nu ute på granskning. Planförslaget innebär en total omvandling av planområdets två delar, kvarteret Grammet söder om tunnelbanan och Linneduken 4 vid Klädesvägen. Vad händer just liv mjönes I Linneduken 4, där det idag är infartsparkering, byggs bostäder i nio våningar och en låg del med lokaler mot Klädesvägen.

Brommaplan Video

Sweden, Stockholm, Brommaplan, escalator, 2X elevator, subway ride to Åkeshov E-postadress Anmäl dig till veckomejlet. Förslag till fyra detaljplaner som stödjer projektet Stockholms framtida avloppsrening är nu ute på granskning. Bli VIP-kund Hitta tanka comvig drömbostad! Dina personuppgifter kan även komma att behandlas för statistik, marknads- och kundanalyser av JM eller av JM anlitat marknadsundersökningsföretag. Telefon Om du sikab göteborg information om vilka personuppgifter som JM-koncernen behandlar kan du skicka en skriftlig begäran poppsan JM AB, att: brommaplan